Artistul Benone Sinulescu a murit astăzi la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate, conform surselor Antena3.

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie are i-a fost fatală.

Am mai scris în paginile ziarului nostru în luna iunie după ce de asemenea artistul a fost internat după ce a fost găsit  inconştient în casă de către apropiaţi. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare.

De această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare, rămâne de văzut dacă se va face şi o autopsie, dat fiind că a decedat în spital.

Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece. 

Recomandările redacției