balintProfitând de mica pauză competiţională de pe plan intern, Bernadett Balint a concurat, zilele trecute, la campionatul naţional pe puncte al Ungariei, concurs desfăşurat la Budapesta şi rezervat categoriei juniori I.
Jucătoarea CSM-ului nu a avut rivală în proba de simplu, pe care a câştigat-o clar, în timp ce la dublu feminin, în tandem cu o jucătoare din ţara vecină, s-a clasat pe locul trei. Concursul din Ungaria a fost o repetiţie foarte bună în vederea primei competiţii oficiale din acest an, şi anume Top 12 juniori I din acest weekend, unde CSM Arad va mai fi reprezentat de Bianca Crişan şi Andreea Fistyuloff. Tot în februarie, „Detti” va debuta foarte probabil şi în noul sezon al circuitului mondial al junioarelor.
Jucătoarea de la CSM Arad, pregătită de Cristian Dodean, speră să fie prezentă la startul Openului Cehiei, programat în perioada 13-17 februarie, la Hodonin.
Bernadett Balint ar putea furniza o surpriză plăcută şi la Campionatele Naţionale de seniori, de la începutul lunii martie, întrecere pe care Daniela Dodean o va rata din cauza operaţiei la genunchi suferite la finalul anului trecut.

Recomandările redacției