La Arad, proiectul ,,Campionii României în școală, liceu și universitate” s-a adresat, săptămâna trecută, astăzi micuților elevi de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu.
Elevii au avut-o ca oaspete pe câștigătoarea din weekendul trecut a Cupei României la tenis de masă la tineret, Bianca Crișan (CSM Arad), multiplă medaliată la Campionatele Naționale dar și la Campionatele Europene și Balcanice. Secondată de micuța judoka Carolina Szabo, Bianca le-a vorbit celor 120 de copii despre importanța practicării sportului și despre beneficiile lui asupra organismului. Alături de cele două campioane s–au aflat cei directorii DJST Arad, Cristian Gavra și Dan Cuedan, Nica Liliana, inspector metodist la DJST Arad și Paul Barta, inspector de sport la IȘJ Arad.
Și micuții elevi de la Gimnazială Eminescu au fost curioși despre cum se pregătesc sportivii, despre ceea ce simt când sunt pe podium și li se cântă imnul national sau cum îmbină ei școala cu sportul. La sfârșitul întâlnirii, Bianca Crișan a jucat tenis de masă cu copiii prezenți în sală, iar Carolina le-a demonstrat și explicat micuților mici secrete din judo.

Recomandările redacției