victor_slav_bianca_dragusanuProaspăt căsătoriţi civil, Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) se pregătesc de cununia religioasă din 29 septembrie. Au anunţat o nuntă ca-n poveşti, dar nu vor să bage mâna adânc în buzunare. Astfel, ei nu au dorit să dea 1.000 de lei pe o firmă de bodyguarzi care să le asigure paza la cununia civilă, dar nici să arunce cu banii pe artiştii în vogă, care ar fi putut cânta la petrecerea lor.

Pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, căsătoria seamănă mai degrabă cu o afacere din care să scoată cât mai mulţi bani, dar pentru care să cheltuiască puţin. Mirii vor avea parte de tot ce e mai bun, şi anume de un meniu ales şi condiţii de lux, cu ocazia petrecerii care va avea loc pe 29 septembrie, la un cunoscut restaurant din Capitală.

Cu toate acestea, ei nu vor plăti pentru asta întrucât au un contract tip barter cu localul. Că s-au descurcat, e meritul lor. Rămâne însă de văzut cum se vor simţi cei peste 200 de invitaţi, care nu vor avea ocazia să o audă live pe Loredana Groza sau alţi artişti în vogă şi se vor mulţumi doar cu prestaţia unui band de mâna a doua. Asta pentru că Bianca şi Victor au făcut pasul înapoi când au aflat de tarifele artiştilor pe care îi doreau la nunta lor.

Au negociat cu televiziunile

Spre deosebire de alte cupluri celebre, la cununia civilă, cei doi soţi şi invitaţii au fost “păziţi” doar de o angajată a primăriei, ei economisind, astfel, în jur de 1.000 de lei. Cei doi soţi au cerut bani frumoşi de la un post TV, care va difuza în exclusivitate imagini de la nunta anului.

SURSA: http://www.libertatea.ro

Recomandările redacției