UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Arad, astăzi, în jurul orei 17.35, un bărbat de 44 ani, din comuna Secusigiu, a condus un autoturism pe banda 2 de pe Calea Timișorii, iar la trecerea pentru pietoni situată vis-a-vis de reprezentanța Verbiță Aradul Nou, a surprins și accidentat, un bărbat de 44 ani, din județul Bistrița, care, în calitate de biciclist s-a angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni, pe bicicletă și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul biciclistului rezultatul a fost 1,15 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Un accident rutier a avut loc în această după-masă în cartierul Aradul Nou, în apropiere de Stadionul Motorul. Se pare că biciclistul a traversat strada pe trecerea pentru pietoni, pe bicicletă, fiind surprins și accidentat de un autoturism. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații. Potrivit martorilor, biciclistul se afla în stare avansată de ebrietate la momentul producerii accidentului.

Recomandările redacției