Flavius Biea va boxa pentru centura IBA Inter-Continental pe 17 noiembrie la Arad, în cadrul ediției 2018 a Galei Campionilor, organizată de Ruben Stoia.
Avanpremiera eventului a fost făcută de chiar de Flavius Biea și Ruben Stoia, organizatorul Galei, Cristian Gavra, directorul DJST Arad, Viorel Plosca, arbitru și Florin Molcuţan, consilier în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.
„A fost un vis de-al meu să organizez o astfel de gală, în care arădeanul Flavius Biea să revină, din nou, după 17 ani, pe ringul de box din Arad, oraş în care şi-a început cariera de pugilist. Cu Flavius am bătut prima oară palma, iar restul Galei Campionilor a venit pas cu pas. Am avut alături de mine oameni inimoşi, care m-au sprijinit necondiţionat în acest demers, în special pe prietenul meu, deputatul Dorel Căprar. Îmi doresc ca Flavius să câştige această Centură în faţa unei săli arhipline” au fost cuvintele lui Ruben Stoia.
Arădeanul Biea, care va lupta pentru Centura IBA Inter-Continental cu venezueleanul Yeison Gonzalez, speră ca odată cu meciul de la Arad să înceapă asaltul Topului 100 la nivel mondial. „Vreau să păstrez această Centură în România. Acum sunt pe locul 170 în lume, iar dacă voi câştiga Centura şi o voi mai pune odată în joc şi voi învinge, voi intra în primii 100 şi voi putea boxa pentru titlul mondial. Nu am plecat afară din ţară, pentru că şi aici, în România, se pot face lucruri frumoase. Am două oferte din Anglia şi SUA, poate, totuși, semnez cu vreuna după aceas­tă gală”.
În cadrul galei din orașul nostru vor mai avea loc alte 9 partide de box profesionist, în care ve­dete vor fi şase pugilişti români, precum: Alexandru Jur, Florin Cordoş, Ionuţ „Pantera” Tănăsie, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc şi arădeanul Eduard Gafencu, dar şi trei sportivi din Ungaria: Mate Kis, Renato Egedi şi Balazs Bacskai.
Ediția 2018 a Galei Campionilor va avea loc în Sala Polivalentă, pe 17 noiembrie, începând cu ora 19:00.
Biltele pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă din Arad, dar și de la Art Caffe sau Cristal Caffe. De asemenea, tichete pot fi procurate și de pe site-ul www.myticket.ro. Prețul lor este de 50 de lei, iar la zona VIP de 150 de lei. Rezervări de bilete se pot face și la numărul de telefon: 0740362089.

Recomandările redacției