Pugilistul Flavius Biea va urca din nou în ring sâmbătă, iar pregătirile pentru Gala Campionilor sunt în toi. Arădeanul stabilit la Timișoara a fost în Anglia, pentru niște sparring-uri cu bo­xeri de top.
Biea s-a antrenat cu Bradley Skeet, numărul 42 mondial, un pugilist de 31 de ani, cu 28 de victorii și două înfrângeri în boxul profesionist. „A fost un sparring ce îmi va prinde bine pentru meciul din 17 noiembrie împotriva pugilistului venezuelean. Fără aceste sparring-uri îmi era foarte greu să-mi văd nivelul actual, de aceea aleg înaintea meciurilor importante să vin în Anglia în cantonament. Am ales Londra întrucât știam că aici o să am un sparring mai bun în această perioadă decât la Manchester”, a declarat Flavius Biea pentru expressdebanat.ro.
Arădeanul stalibilt de 14 ani pe Bega va lupta sâmbătă seara în main-eventul Galei Campionilor, împotriva venezueleanului Yeison Gonzalez. Evenimentul este organizat de Ruben Stoia Boxing Club.
În cadrul galei din orașul nostru vor mai avea loc alte 9 partide de box profesionist, în care ve­dete vor fi şase pugilişti români, precum: Alexandru Jur, Florin Cordoş, Ionuţ „Pantera” Tănăsie, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc şi arădeanul Eduard Gafencu, dar şi trei sportivi din Ungaria: Mate Kis, Renato Egedi şi Balazs Bacskai.
Ediția 2018 a Galei Campionilor va avea loc în Sala Polivalentă, pe 17 noiembrie, începând cu ora 19:00. Biltele pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă din Arad, dar și de la Art Caffe sau Cristal Caffe. Prețul lor este de 50 de lei, iar la zona VIP de 150 de lei. Rezervări de bilete se pot face și la telefon: 0740362089.

Recomandările redacției