Bielorusa Inkina este noul pivot al FCC Baschet Arad!

0
310

Conducerea clubului FCC Baschet Arad a ajuns la un acord cu o componentă a naționalei Belarusului. Pivotul Yanina Inkina a semnat cu gruparea de pe Mureș un contract valabil până în vara anului următor.
Născută pe 16 octombrie 1997, la Minsk, în Belarus, Inkina măsoară în înălţime 1,86 metru, joacă pe poziția a IV-a şi vine după câteva sezoane petrecute peste Ocean, în colegiul american. A fost selecţionată în echipa naţională a Belarusului pentru ultimele două turnee finale: EuroBasket 2017, respectivEuroBasket 2019. Acum doi ani de zile a jucat şi la europeanul sub 20 de ani.
„Știu că Aradul are o istorie bogată în spate, e un club cunoscut în Europa. Campionatul românesc este destul de bun, îmi doresc să-mi îmbunătăţesc
calităţile pentru un început important în cariera mea. Sunt pregătită să ajut această echipă să devină cea mai bună din țară”, a transmis ultimul transfer al FCC Baschet Arad pentru baschetarad.ro.
Astfel, sârbul Dejan Mudreša mai primește o „piesă” importantă pentru noua sa echipă. Baschetbalista din Belarus este al cincilea transfer al verii pentru „galben-albastre”, după conducătorul de joc Veatriki Akathiotou și extremele Larisa Neagu, Alina Pop și Adrienne Webb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.