Bienala artiştilor plastici de la Şcoala Populară de Arte (galerie foto)

0
685

Sala Clio a Complexului Muzeal Arad a fost, miercuri seara, gazda Bienalei de Arte Vizuale a Şcolii Populare de Arte a Centrului Cultural Judeţean Arad, expoziţie care reuneşte creaţiile talentaţilor elevi de la secţia de arte plastice.

La vernisaj fost prezenţi cursanţii profesorilor Ioan Kett – Groza (Pictură), Adrianei Chiriţă (Design grafic), Adrian Raţă (Design grafic computerizat şi Artă fotografică), Bogdan Iorgovan (Grafică) şi Mariana Mihuţ ( Pictură naivă).

Persoanele prezente într-un număr foarte mare la vernisaj au avut parte şi de câteva momente muzicale deosebite, oferite de Mihai Vaştag, profesor de pian la Şcoala Populară de Arte Arad şi elevii Andreei Boca, profesor la clasa de pian, dar şi de un recital de poezie ce a avut-o în prim plan pe poeta Lucia Bibarţ.

Despre această expoziţie au vorbit profesorii Şcolii Populare de Arte Lucian Ienăşescu şi Ioan Kett-Groza. „Bienala de Arte Vizuale a Şcolii Populare de Arte Arad este una de tradiţie şi ne bucurăm să avem alături de noi atâţia tineri talentaţi, care şi-au expus lucrările aici, la Sala Clio. Sperăm ca această tradiţie să dureze zeci de ani de acum încolo. Felicitări tuturor!”, a spus artistul plastic şi totodată profesor la Şcoala Populară de Arte Arad, Ioan Kett-Groza.

Expoziţia poate fi vizitată până în data de 12 decembrie 2019.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.