După încheierea celei de a patra ediții a festivalului Arad Open Air (AoA) și autoritățile locale au tras linie, pentru un bilanț.

„Am fost şi vom rămâne partenerii Arad Open Air Festival”,  a dat asigurări primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ în cadrul unei conferințe organizate marţi, 2 iulie.

Cea de a patra ediție a Arad Open Air Festival, desfăşurată în perioada 28-30 iunie a adus la Arad artiști mari precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții. În jur de 30 000 de oameni au avut parte de muzică electronică și hip hop, spectacole de lumini, show-uri incendiare și multe momente speciale. Reprezentanții municipalității susțin că festivalul, care s-a ridicat mult în ultimele două ediții a plasat Aradul pe harta evenimentelor de profil din ţară şi străinătate. AOA înseamnă mult nu numai pentru arădeni, cât şi pentru participanţii  din alte oraşe sau chiar alte ţări. Festivalul aduce beneficii și din punct de vedere al imaginii, cât și economic.

Doi dintre cei mai mari artiști ai muzicii electronice – Paul van Dyk, cât şi Markus Schulz s-au arătat mulțumiți de organizare și de publicul arădean, iubitor al acestui vast gen de muzică.

A patra ediție abia s-a încheiat, iar organizatorii au început pregătirile pentru festivalul de anul viitor, care este posibil să se desfăşoare într-o nouă locaţie. 

 

Recomandările redacției