Biletele pentru meciul dintre UTA și FCSB s-au epuizat în scut timp

0
292

Căldura nu a oprit fanii „Bătrânei Doamne” să se îngrămădească la stadion pentru a-și cumpăra unul dintre cele aproximativ 2300 de bilete puse în vânzare de clubul arădean.

Însă în scurt timp UTA a anunțat că toate biletele puse în vânzare au fost epuizate, atât cele fizice cât și cele online.

Toate biletele pentru partida cu FCSB au fost epuizate! În cazul în care propunerea de a disputa meciuri cu 75% din capacitate va fi acceptată de Guvern și publicată în Monitorul Oficial în timp util, urmează să mai punem în vânzare bilete! Vă mulțumim pentru întelegere!” – e anunțul oficial al clubului UTA.

Totuși, vorbim despre tichete de aproape două ori mai scumpe decât cele de la meciul cu Farul, și anume 60 de lei pentru un loc la tribuna I, 45 de lei la tribuna a II-a și 30 de lei la peluza „Iosif Petschovschi”, plus cei 20 de lei pentru persoanele nevaccinate ce vor face testul antigen la stadion.

Astfel, cele 5500 de locuri de pe arena „Francisc Neuman”, au fost ocupate, însă există posibilitatea ca numărul să crească la 8200 dacă un nou set de relaxări va fi adoptat de Guvern în această vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.