bilia1Cristian Sculici a solicitat conducerii un fundaș cu experiență și l-a primit pe Dănuț Bilia. Acesta se despărțise în iarnă de CS Ineu după o neînțelegere cu antrenorul Adrian Abrudean, în primăvară a îmbrăcat tricoul Gloriei, iar sta­giunea următoare părea să-l găsească în Liga a II-a, la nou promovata FC Caransebeș. Fotbalistul de 29 de ani chiar a marcat un gol în contul gugulanilor în amicalul câștigat la scor în fața zărăndanilor în această vară, însă legătura nu a fost oficializată și ineuanii au intrat rapid pe fir.
Bilia a participat la antrenamentul de marți seara al „alb-albaștrilor” și va semna un contract pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. Experimentatul fundaș poate evolua la fel de bine atât în centrul defensivei, cât și pe banda dreapta, dar nu îi este străin nici postul de mij­locaș la închidere.
La ușa Ineului bate și tânărul apărător Dragoș Simtulescu, în timp ce portarul Gorun și atacantul Păcurar par să-și fi câștigat deja un loc în lotul ce va fi defintivat sâmbătă, după amicalul de la Lugoj. „La finalul acestei săptămâni vom știi exact pe cine contăm. Oficialii clubului vor merge la București pentru legitimări și am dori să nu-i punem pe alte drumuri. Ne așteaptă și un meci în Cupa României, deci am dori să fim în formulă completă”, a precizat antrenorul Cristian Sculici.

Recomandările redacției