AFIS DD În anul 2010, am luat împreună decizia să schimbăm sistemul corupt şi mafiot pp-dddin România, iar la alegerile din 2012, tot împreună am demonstrat că Partidul Poporului – Dan Diaconescu, un proiect politic tânăr şi curat, cu peste un milion de membrii, reprezintă o forţă în România şi este altfel de decât celelalte partide.
Cu 10 % în administraţia locală am reuşit să punem pe primul loc interesul cetăţeanului şi al comunităţii locale, iar cu 15% în Parlamentul României am propus şi mărirea alocaţiei copiilor la 200 lei şi eliminarea obligativităţii plăţii taxei radio-tv şi interzicerea migraţiei politice, totul pentru ca votul tău să conteze.
Astăzi, eu, Cristian – Dan DIACONESCU, jur în faţa lui Dumnezeu şi a poporului român că priorităţile mele, ca preşedinte al României, vor fi priorităţile tale, fiindcă vin în faţa ta cu un proiect de ţară în 100 de puncte, toate propuse de tineri sau de români asemeni ţie, o ţare la care visăm de 25 de ani, o ţară confiscată de ciocoii care s-au perindat la putere şi ne-au adus pe toţi în pragul disperării.
Astăzi, eu, DD de la OTV, omul care îţi cunoaşte fiecare gând, necaz şi dorinţă, parte din familia ta, prin intermediul micului ecran, consider că a venit momentul să te rog să faci ceva pentru mine, ca să te ajuţi pe tine: VINO LA VOT în 2 noiembrie şi ALEGE Cristian – Dan DIACONESCU PREŞEDINTE, poziţia nr. 3 pe buletin, FIINDCĂ NICI NU ŞTII CE PIERZI!
ADIO Traian Băsescu, VINE Dan DIACONESCU!
Vă promit că voi fi singurul preşedinte care nu va face compromisuri, care nu va accepta ca UDMR să mai şantajeze guvernul ţării mele, care nu-l va desemna pe Traian Băsescu, dar nici pe Victor Viorel Ponta, pentru funcţia de prim-ministru!
Vă garantez că voi fi un preşedinte arbitru, şi nu unul jucător,  pentru că vreu o justiţie liberă şi o Românie europeană, puternică şi bogată, cu români respectaţi în toată lumea!
Singur nu pot face minuni, însă împreună vom realiza un miracol: românul să ajungă din nou stăpân în ţara lui!

Mereu alături de tine,
Cristian – Dan DIACONESCU,
viitorul preşedinte al României!

Recomandările redacției