Bisericuţă ortodoxă, în Parcul Regal de la Săvârşin

0
335

IMG_7835Familia regală a României intenţionează să construiască o bisericuţă de rit ortodox în cadrul domeniului regal de la Săvârşin, pentru care principele Radu şi principesa Margareta au primit o icoană de la patriarhul Ierusalimului.
Familia Regală a făcut deja proiectul bisericii, urmând să stabilească doar data începerii construcţiei. Biserica va fi construită în parcul domeniului.
Afalţi în vizită în Israel, principele Radu şi principesa Margareta au primit o icoană cu Sfânta Fecioară Maria şi pruncul Iisus din partea PF Teofilos al III-lea, patriarhul Ierusalimului.
“Preafericitul Părinte Teofilos a oferit Principesei Moștenitoare și Principelui Radu o frumoasă icoană, ce va fi așezată în mica biserică aflată în construcție în Parcul Regal de la Săvârșin”, se arată pe site-ul www.romaniaregala.ro.
Biserica se doreşte să fie un loc de rugăciune pentru membrii Familiei Regale dar şi o atracţie pentru turiştii care vor vizita Domeniul Regal.
Principele Radu şi principesa Margareta s-au aflat, în perioada 30 aprilie-2 mai, în vizită în statul Israel, fiind primii primii care au pășit pragul Bisericii Sfântului Mormânt, de la crearea Familiei Regale a României, în 1866, până astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.