Blănaru, după despărțirea de UTA: „Ghinion cu accidentările, dar nici nu am primit destule șanse”

0
158

blanaruÎn iarnă, după desființarea Gloriei, Răzvan Blănaru a fost curtat insistent de Șoimii Pâncota și FC Clinceni, dar a optat pentru echipa fanion a Aradului. Accidentarea suferită la genunchi la începutul lunii februarie l-a trimis pe margine pe tânărul fundaș, care a ratat tot returul în eșalonul trei. A demarat în forță pregătirea cu restul colegilor în vară, dar o banală entorsă la gleznă suferită în amicalul cu Sebișul a ridicat din nou semne de întrebare în pri­vința sa. Și-a revenit rapid, a și evoluat în testul „textiliștilor” de la Pâncota, ultimul înainte de plecarea „Bătrânei Doamne” în cantonament, dar nu s-a regăsit în lotul pentru Austria.
Chiar dacă, la un moment dat, a mai existat o tentativă de a fi reintegrat în lot, fotbalistul nu s-a mai întors din drum.
„Îmi doream mult să confirm la UTA, dar am avut ghi­nion cu accidentările. Când mi-am revenit, din punctul meu de vedere, nu cred că am primit destule șanse. Nu sunt supărat pe nimeni, asta a fost să fie, viața merge mai departe”, spune pe un ton dezamăgit fotbalistul de 23 de ani.
„Ca și caracter și seriozitate în muncă, lui Blănaru nu am avut ce să-i reproșăm. Aducându-l în iarnă, am dorit să creăm o concurență benefică între el și Filaret, dar, din păcate, s-a accidentat și a pierdut puțin trenul. Concurența și variantele au crescut în vară, s-a luat o decizie. Bună, rea, timpul o va demonstra. Dar, repet, ghinionul a fost principalul factor în cazul deciziilor care l-au privit”, a motivat Roland Nagy ruptura dintre fotbalist și UTA.
Având oferte de la majoritatea echipelor din Liga a IV-a Arad, unele dintre ele chiar tentante ca și salarizare, fostul căpitan al Gloriei își dorește ceva mai mult pentru cariera sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.