Blănaru s-a despărțit de Progresul și a ales Crișul, fundașul ar putea debuta contra Craiovei

0
345

Progresul Pecica s-a mai despărțit de unul dintre fotbaliștii care au pus umărul la promovarea în Liga a III-a. Este vorba despre Răzvan Blănaru, care a ajuns deja în curtea celor de la Crișul Chișineu-Criș, care erau în căutarea unui fundaș central după problemele medicale cu care se confruntă Alin Pavel. „Am bătut palma cu fotbalistul, este deja în program cu echipa, iar mâine poate debuta în amicalul cu Universitatea Craiova”, a confirmat Daniel Cherecheși, managerul chișeuanilor.
Fotbalist de picior stâng, Blănaru a început fotbalul la Romvest, l-a continuat la CSȘ Gloria, iar timp de doi ani, între 2008 și 2010 a evoluat pentru Academia „Gheorghe Hagi”. De doi ani și jumătate apără culorile Gloriei unde s-a consacrat pe posturile de mijlocaș central și fundaș central. A trecut apoi la UTA, după care o perioadă de timp a pus fotbalul pe planul al doilea și a evoluat doar la nivel de Liga a IV-a, la Lipova, Curtici, Sântana, Glogovăț sau Pecica.
Acum a ajuns sub comanda lui Adi Abrudean, care l-ar putea vedea pentru prima oară la lucru astăzi, cu începere de la ora 17, în superamicalul programat pe stadionul „Aurel Ardelean”, cu Universitatea Craiova. Trupa lui Eugen Trică se întoarce din cantonamentul din Austria și a dorit să-și verifice potențialul cu o posibilă colegă de serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.