lunaPrimul spectacol din cadrul programului Luna Plină de Teatru va avea loc chiar în această seară de la orele 19 în Sala Studio a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad. Este vorba de „Blessed”, un spectacol original despre maladia Alzheimer, în regia Simonei Vintilă. Din distribuţie fac parte Dorina Darie Peter, Giorgiana Elena Popan, Florin Covalciuc, Ştefan Statnic. Scenografia este semnată de Diana Dobra, ilustraţia muzicală de Alex Halka şi conceptul grafic de Andrada Borca. La realizarea spectacolului „Blessed” au mai participat: Emanuel Florescu – regia tehnică,      Lucian Moga – light design, Monica Popmarc – make-up artist, Horaţiu Maftei – lumini şi George Dancu – sunet.
„Blessed” a avut premiera în luna octombrie, la începutul actualei sta­giuni şi a fost realizat în colaborare cu Societatea Română Alzheimer, Filiala Timişoara – Centrul Memoriei.
Luna plină de teatru este un program al Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad care se va derula pe parcursul lunii ianuarie. În cadrul acestui program toate spectacolele din actualul repertoriu se vor juca la un preţ special: 5 lei de persoană reprezentaţia. În acest fel se doreşte atragerea spre cultură a celor care nu frecventează în mod obişnuit sala de spectacol. Se urmăreşte de asemenea facilitarea accesului la teatrul de calitate al tuturor categoriilor sociale. Vor avea loc în jur de 20 de reprezentaţii, preţul rămânând acelaşi pe toată durata şi indiferent de tipul spectacolului.

Recomandările redacției