Blocat la Vamă, Roșu a văzut o singură repriză din derby și l-a remarcat pe Suslak: „Toți tinerii rămân sub observație”

0
209

Pentru a doua zi consecutivă, echipa fanion a Aradului s-a antrenat la Battonya, dar a avut parte de o surpriză năplăcută. „Nu am văzut prima repriză a meciului fiindcă ne-am antrenat în Ungaria și am stat o oră la Vamă”, ne-a mărtu­risit Laurențiu Roșu la finalul derby-ului de ieri, dintre UTA II și Lunca Teuz Cermei, încheiat nedecis: 0-0.
Prin urmare părerile exprimate după partida de la Șiria de „principalul” arădenilor au fost despre actul secund, unul – de altfel – mult mai disputat și mai deschis decât primul. „Unii jucători nu au evoluat pe posturile pe care mă așteptam, pentru că, e normal, au fost multe schimbări. Mă refer la Costin, care a jucat fundaș dreapta, Copaci care a jucat pe stânga și care de obicei joacă fundaș central, iar Vlad a jucat și în dreapta a doua repriză. A rezultat un meci destul de echilibrat. Din păcate, echipa noastră nu a reușit să profite de omul în plus, dar apreciez faptul  că jucătorii au încercat să facă un meci bun și să câștige. A fost acea ocazie clară de gol prin Vlad, a mai avut și Covaci un șut periculos…”, a punctat fostul internațional, însoțit la meci de „secunzii” Todea și Țapoș și preparatorul său fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera.
La Cermei au evoluat și cinci jucători împrumutați de la UTA,
respectiv Petrache, Suslak, Aldan, Cotoc și Bulza. „Mi-a spus Cristi Todea despre ei, cel mai mult
mi-a plăcut fundașul stânga (n.a. Adrian Suslak). Dar mai trebuie să vedem și alte meciuri pentru că nu ne putem face o idee clară după numai unul singur. Așa că îi vom urmări în continuare pe jucătorii tineri pe care îi avem la UTA II, dar și împrumutați la alte cluburi, iar pe viitor vom lua deciziile cele mai bune pentru echipă”, a adăugat Roșu.
Aflând că Roșu l-a remarcat pe fundașul său stânga, Mircea Aslău a spus la rându-i: „Suslak e un jucător bun, care a crescut și a prins multă încredere în el la Cermei și poate juca la un nivel mai înalt. M-aș bucura să poată ajuta clubul UTA. Până la urmă e și în beneficiul UTA-ei că resuscităm unii jucători, iar Suslak este unul dintre ei, dar și pentru noi, căci sunt părți importante în angrenajul nostru în Liga a III-a”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.