Blocați în Oltenia: CSO Filiași – Național Sebiș 0-0

0
279

Sebișenii nu au scăpat de ce le-a fost frică și anume o echipă arțăgoasă a Filiașului și o suprafață proastă de joc. Acuzând și absen­țele lui Neacșu și Avramescu, Na­ționalul nu a putut scoate mai mult de o remiză, ce nu o ajută prea mult în tentativa de a ține aproape de liderul ASU Poli.
Teamul lui Cojocaru a făcut în general jocurile, a fost echipa pozitivă, ce a căutat mai mult culoarele spre buturile adverse, dar gazdele au stat destul de bine în teren. În primele 25 de minute, pericolele au venit doar în urma fazelor fixe, mai periculoase fiind totuși oltenii, care au trimis cu capul pe lângă poartă prin Duriță. În minutul 27, Sebișul a avut o primă ocazie de gol, la lovitura liberă a lui Velici, executată bine de la 17 metri dar parată de Lascu. Patru minute mai târziu, Cherecheș a pătruns pe stânga, dar a șutat peste poartă. Tot tânărul fundaș stânga al Naționalului a avut ocazia primei reprize, când a trimis direct din lovitură liberă de la 17 metri în bara de la colțul scurt al porții adverse. În minutul 44, Filiașul a reușit să marcheze prin Moraru, care a reluat cu capul de la 6 metri o centrare de pe dreapta a lui Fotescu, însă asistentul Goicea a indicat poziție de offside.
Având de partea lor vântul pu­ternic, amfitrionii au făcut o a doua repriză ceva mai bună, în special din punct de vedere tactic. Sebișenii au ajuns rareori în careul advers, singura ocazie mai răsărită fiind irosită de Velici cu o reluare slabă din careul mic. Pe pase lungi și centrări în careu, elevii lui Luță au pus și ei ceva presiune, dar Păduraru nu a avut cu adevărat de lucru. Scorul a rămas alb până la finalul confruntării, oltenii contestând îndelung decizia anulării reușitei din finalul primei părți.
Formații:
CSO Filiași: Lascu – Orban, Bălașa, Neacșu, Mainerici – Petcu, N. Popescu, Duriță, Moraru (67 Georgescu) – Pârvuică (81 Bălă), Fotescu. Antrenor: Ionel Luță.
Național Sebiș: Păduraru – Rosenblum, Dăruială, Stupu, Che­recheș –  Lazea,  Mihuța (90 Oiță) – Călin, Unguru, Susan (58, Rus)  – Velici. Antrenor: Călin Cojocaru.
Arbitri: Daniel Neagoe (Timi­șoara) – Silviu Goicea (București), Adina Catrina (Slatina).
Observatori FRF: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin), Ionel Cătană (Motru)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.