Bogdan Ban, potenţialul candidat liberal la Primăria Curtici, se prezintă alegătorilor

0
193

ban

Prezent în conferinţa de presă organizată astăzi de filiala arădeană a PNL, Bogdan Ban, viceprimarul oraşului Curtici şi candidat potenţial al PNL la primăria acestui oraş s-a prezentat publicului. „Am 36 de ani, sunt absolvent al Liceului Elena Ghiba Birta din Arad şi al Universităţii de Vest Vasile Goldiş în specializarea drept. În 2012 am fost ales consilier orăşenesc la Curtici pe lista societăţii civile, apoi m-am înscris în PNL şi am fost ales viceprimar. Având această din urmă calitate, mi s-au delegat adeseori diferite atribuţii – de care m-am achitat onorabil. Am aşadar o oarecare experienţă în administraţia oraşului şi, bazat pe această experienţă acumulată şi pe tinereţea şi energia care mă caracterizează, am decis să candidez la funcţia de primar al oraşului. Conform deciziei partidului, candidatura mea depinde de aprecierile cetăţenilor; dacă din viitorul sondaj realizat printre cetăţenii din Curtici va reieşi că aceştia mă vor primar, voi candida, Dacă însă va reieşi că nu am şanse, mă voi retrage. Nu vreau victoria cu orice preţ, ci mă interesează ce spun localnicii, fiindcă la urma urmei primarul trebuie să fie al curticenilor”, a spus Bogdan Ban.

Între proiectele derulate de Primăria Curtici şi în care a fost direct implicat, Bogdan Ban a amintit canalizarea stradală şi alimentarea cu apă, biblioteca orăşenească, sala de sport şi baza sportivă, staţia de epurare a apelor uzate (încă în fază de realizare).

Potenţialul candidat liberal  a vorbit despre infrastructura rutieră a oraşului – supusă unui trafic mult prea intens şi de gabarit prea mare. „Zilnic trec prin centrul oraşului între 350 şi 500 de automarfare TIR – din cauză că pasajul de la Arad nu se mai termină,  iar dimensiunea acestui trafic distruge drumurile”, a spus Bogdan Ban.

El a opinat că oraşul are cel mai mare buget din ţară – datorită marilor investitori din zonă.

Între problemele cu care se confruntă, Bogdan Ban a numit birocraţia dintre instituţii. „Ne lovim de o birocraţie excesivă şi constatăm că instituţii ale statului încurcă alte instituţii ale statului”, a încheiat Bogdan Ban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.