Reabilitarea unor drumuri județene susține dezvoltarea economică în jurul unor poli economici locali. Un foarte bun exemplu este și zona Curtici, unde s-au făcut investiții majore în rețeaua drumurilor județene. Astfel, reabilitarea drumului județean Curtici-Sânmartin-Socodor-Nădab aduce beneficii mari în zonă. Investiția crează o bună legătură rutieră între Curtici și Chișineu-Criș, permite scoaterea traficului greu din oraș și scurtează drumul Arad-Vama Vărșand. Reamintim că reabilitarea acestui tronson de drum este realizată de firma INTECO HOLDING și face parte din inelul care va închide rețeaua de drumuri transfrontaliere, prin care se realizează o legătură de bună calitate între vămile Nădlac și Vărșand, incluzând și localitățile Pereg, Pecica, Turnu, Iratoș, Dorobanți, Macea, Grăniceri, Pilu, Socodor. În cadrul aceluiași proiect, a fost construită și  șoseaua de centură care  face legătura cu DJ 709B Curtici-Macea și 792 C Curtici-Sântana.

,,Astăzi mi s-a împlinit un vis, în urmă cu patru ani am crezut că este doar un vis. Astăzi, după atâția ani, multă muncă, emoții și probleme rezolvate, alături de colegii din primărie și partenerii de la Consilul Județean Arad, am reușit să facem recepția la terminarea lucrărilor la Centura ocolitoare nord-sud a orașului Curtici.

Până la sfârșitul acestui an sper să reușim să parcurgem etapele premergătoare dării în folosință a acestui tronson de drum prin care vom devia traficul greu din centrul orașului Curtici. Un proiect greu, o provocare, multe obstacole, dar în final am reușit să realizăm acest proiect important din bani europeni.

Mulțumim echipei de proiectare și dirigintelui de șantier care au avut grijă ca proiectul să fie respectat întocmai!

Mulțumim echipei INTECO HOLDING pentru seriozitatea de care ați dat dovadă în realizarea acestui proiect!”, spune primarul orașului Curtici Bogdan Ban.

La recepția lucrărilor, din 21 decembrie, au participat și reprezentanți ai autorităților locale, care au apreciat atât calitatea lucrărilor cât și seriozitatea echipei INTECO HOLDING în realizarea acestui proiect.

,,Un succes mare pentru Curtici,  finalizarea centurii orașului. Felicitări Bogdan Ban, un primar ambițios care îndrăznește să pornească proiecte și le duce până la capăt. Mă bucur pentru Curtici și sunt în continuare partenerul administrației pentru investiții și dezvoltare”, declară deputatul Sergiu Bîlcea.

  • bibi prostu spune:

    chiar nu va e rusine inteco e aceasi firma care si a batut joc de arad siria nemernicilor ..mue pdl

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției