Bogdan Bolohan, dansatorul de la Românii au talent, vine joi la Arad

0
219

dans

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la ediţia din acest an a emisiunii-concurs Românii au talent, va susține un atelier de dans în Arad. După ce a susținut primele workshopuri din turneul național Expression of liberty în diverse orașe din țară, Bogdan sosește joi, 9 iulie în Arad, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans la clubul Burning souls de pe strada Ursului nr. 1 )la căminele studențești ale Universităţii Aurel Vlaicu). Evenimentul este organizat cu ajutorul Ligii Studenților de la UAV și Uniunea Studenților din România.

Segementul pentru începători va avea loc între orele 11,00-13,30, iar cel pentru avansați între 14,00-17,00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului. Pentru orice alte informații legate de workshopul din Arad se poate suna la numărul 0752 199 049 (Bogdan „Beat” Nedelciu).

Workshopurile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele breakdanceului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Programul avansaţilor trece dincolo de breakdance şi este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshopul fiind axat în totalitate pe expresivitate. Workshopul va avea loc în partea a doua a zilei, pentru a se putea crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, dar şi de discuţii și schimburi de impresii.

Toate informațiile și noutățile despre turneu pot fi accesate şi pe pagina oficială de pe siteul Facebook a lui Bogdan Bolohan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.