Bogdan Miron: „La Sebiș, cel mai bun start din carieră”

0
426

mironsebLiderul Național Sebiș are doar patru goluri încasate în prezenta ediție de campionat, lucru pe care doar Becicherecul Mic și UTA l-au reușit, cu mențiunea că ambele formații au un meci mai puțin disputat decât „alb-albaștrii”. Poate, principalul merit pentru media de 0,5 goluri pe partidă îl are portarul Bogdan Miron, care a câștigat lupta pentru titularizare cu localnicul Șoltesz. „Trebuie să recunosc că e cel mai bun start din cariera mea, fac istorie la Sebiș. Trebuie să le mulțumesc și colegilor din fața mea, în special experimentaților Bier și Mardare că mă ajută să-mi protejez poarta. În general, avem o echipă foarte bună, care s-a legat repede și conduce seria”, spune goalkeeperul de 24 de ani.
Acesta regretă greșeala colectivă de la golul celor de la Becicherecul Mic, cu mențiunea că ea nu mai trebuie repetată. „Am luat aproximativ la fel gol și cu UTA, nu mai avem voie să fim surprinși la astfel de faze totuși simple. Dar, până la urmă, rezultatul cu Becicherecul Mic, un adversar redutabil, e meritat chiar dacă a venit pe o execuție personală a lui Ionuț Radu. E benefic pentru orice echipă să aibă un fotbalist valoros ca el, care decide un rezultat”, a adăugat numărul unu sebișean.
Acesta le consideră pe UTA și Beciceherec principalele contracanditate la promovarea în Liga a II-a, acolo unde ar dori să joace și el în tricoul Sebișului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.