tocTrupa lui Dănuț Drida și Tie Botizan a dat două lovituri pe ultima sută de metri, înregimentând doi foști componenți ai UTA-ei dintr-o perioadă recentă.
Bogdan Toc a pus punct perioadei nefaste de la Jiul, unde, la fel ca mai mulți componenți ai petroșenenilor, a stat mai multe luni fără bani. Fundașul de bandă dreaptă merge pe 23 de ani și în CV-ul său figurează, pe lângă UTA și Jiul, echipe ca FC Bihor sau Gloria Arad. Toc e originar chiar din Tisa Nouă!
Florin Negru (25 de ani) a petrecut turul prezentei stagiuni la CS Vladimirescu, iar în iarnă s-a pregătit mai mult timp cu Național Sebiș. N-a rămas pe malul Crișului Alb (și) pentru că la un moment dat s-a ivit o ocazie de a juca în străinătate, dar, cel puțin pentru moment, atacantul care a mai trecut pe la Gloria ori FC Hunedoara s-a înrolat sub comanda lui Drida.
„Pe lângă Negru și Toc, bătusem deja palma cu Berar și Banilievici, iar portarul Rafael Burian va rămâne la noi, chiar dacă la un moment dat s-a pus în discuție să plece în Ungaria”, a spus Drida.
În ultimul amical, Tisa Nouă a jucat cu Iratoșu, fostul fief al mai multor jucători de la Tisa, incluzându-i aici și pe Drida și Tie Botizan. S-a încheiat 0-0, iar Viitorul e în linie dreaptă pentru meciul cu Unirea Sîntana, din prima etapă a lui 2013.
„E clar că avem meci greu, noi ne adunăm de nici două ori pe săptămână, în vreme ce ei sunt bine pregătiți, având și cantonament făcut”, a punctat Drida.

Recomandările redacției