Bogdan, un tânăr arădean din centru de plasament vrea o carieră în poliție

0
791

Tineri fără familii, fără un start netezit în viață reușesc uneori să surprindă prin ambiție și curaj. Bogdan, unul dintre tinerii care au crescut într-un centru de plasament al Direcției Generale de Asistență Socială a reușit asta. Și nu este primul, alți tineri din centre reușind să-și croiască un drum după ce au ieșit din sistemul social.

Și-a petrecut anii în case de tip familial, în Lipova, unde a arătat că este creativ în diferite acțiuni și are ambiție. Cei de la DGASPC au remarcat și că are talent la muzică și înclinații artistice. Însă a ales cu totul altceva. Va da la școala de agenți de poliție.

„Bogdan este unul din copiii noștri ambițioși, hotărâți să ia viața în piept și să își croiască o carieră. Încă înainte de a absolvi Liceul Atanasie Marinescu din Lipova, Bogdan știa că își dorește să devină polițist. El se află acum la Școala de agenți de poliție din Câmpina pentru a începe testele și a susține examenul de admitere. Noi suntem siguri că vei reuși, Bogdan, așa că îți urăm de acum mult succes în cariera spre care te îndrepți! Abia așteptăm să te vedem depunând jurământul de credință! Îți ținem, cu toții, pumnii strânși!“, a susținut Erika Stark, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.