OLYMPUS DIGITAL CAMERAPreşedintele UDMR Arad, Levente Bognar, vrea ca reprezentanţii pe care partidul i-a pus în diferite funcţii din deconcentratele judeţului să nu fie schimbaţi de actuala guvernare. Acesta susţine că în acest fel comunitatea maghiară este reprezentată corect în administraţia publică de stat. „Aceste persoane trebuie să ră­mână în poziţiile pe care le deţin pentru că în acest fel comunitatea noastră este reprezentată în administraţia publică de stat. Este normal ca maghiarii să fie reprezentaţi corespunzător şi la acest nivel”, a explicat Levente Bognar.
Acesta a dat şi exemplul lui Kiraly Andras care a fost menţinut secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei. Bognar apreciază că în cazul în care anumite domenii au legătură directă cu comunitatea maghiară, acestea trebuie coordonate de către repre­- zentanţi ai acestei minorităţi. „Este important şi normal ca în acele structuri în care se discută pro­bleme ale comunităţii maghiare care vizează apecte ale păstrării identităţii, să fie persoane care reprezintă acea comunitate”, a mai spus Levente Bognar.

 • Bomba,Mike spune:

  Tupeu,nu gluma,dupa ce au facut majoritate cu PDL-ul.

 • budu spune:

  ca sa vezi pana unde ajunge nesimtirea !
  pai voi nu sunteti in coalitie cu pd/ul ?
  mergeti la falca sa va dea functii !

 • A.Rădeanu spune:

  Şi vor rămâne, deoarece CJA şi Primăria sunt ale poPULArilor iar USL-ul arădean este (aproape) impotent. Ruşine, arădeni care aţi votat PDL, UDMR şi PP-DD. De ce credeţi că UDMR şi PP-DD nu se dezlipesc de PDL? Pentru că aşa primesc directive de la PPE. Nu vedeţi ce raport favorabil lu’ Băse au făcut organismele europene controlate de PPE?

 • nuti spune:

  de ce nu mergeți să vă luați funcți în ungaria?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției