Numărul transferurilor UTA-ei pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute a ajuns la două. Echipa arădeană l-a identificat și pe al doilea goal-keeper senior din lot, în Mirel Bolboașă. Fotbalistul s-a născut pe 11 iulie 1989 la Pitești și s-a lansat la FC Argeș, unde a jucat până în 2011. Următoarele borne ale carierei sale sunt Viitorul Constanța, CS Buftea, FC Clinceni, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj și FCM Târgu Mureș.
Din 2017 a activat la Petrolul Ploiești, fiind al doilea jucător, după Pușcaș, care îi lasă pe „lupi” pentru Campioana Provinciei. „Mă bucur că am semnat cu UTA, am fost atras de niște oameni pricepuți, cu un obiectiv îndrăzneț. Personal, îmi doresc să fiu sănătos și să ajut la îndeplinirea acestor obiective. Știu ce înseamnă un club de tradiție, sper să realizăm cu toții ceea ce ne-am propus și să formăm o echipă puternică sezonul acesta”, e mesajul lui Mirel Bolboașă.
Așadar, Gabi Vasiliu, noul antrenor cu portarii al arădenilor, va lucra în noul sezon cu Florin Iacob, Mirel Bolboașă și juniorul Raul Opric. „Odată cu transferul lui Mirel Bolboașă, am reușit să «închidem» poziția de portar, unde vom avea doi goalkeeperi cu mare experiență și valoare pentru acest nivel, dar și un tânăr talentat crescut de UTA. Mirel vine de la Petrolul, o echipă importantă, ce s-a luptat la promovare. E un băiat de vestiar, care înțelege perfect ce înseamnă spiritul de grup, aspect foarte important pentru mine. Deja lotul nostru prinde contur, este clar că vom avea mult de muncă în această perioadă, însă mă bucur că am reușit să aducem jucători de calitate, buni sau foarte buni pentru nivelul ligii secunde”, a precizat antrenorul utist, Gyuszi Balint.
În acest moment, se poate spune că UTA și-a încheiat în mare campania de achiziții, iar dacă va mai veni cineva va fi peste media echipei de acum. Probabil, Balint va mai încerca să transfere o „aripă” stânga, „pista” Hlistei rămânând și ea în picioare în ciuda celor declarate de cei de la Rapid.

Recomandările redacției