Bona: „Am pierdut incredibil două puncte, îmi felicit jucătorii pentru atitudine”

0
255

Codașa Unirea Tărlungeni a fost la câteva secunde de un rezultat surprinzător în fața liderului campionatului. Golul din prelungiri al lui Burlă i-au dărâmat pe brașoveni, care au muncit mult pentru cele trei puncte, având avantaj de două goluri la un moment dat.
La finalul disputei, antre­norul ardelenilor s-a declarat dezamăgit doar de rezultat. „Am pierdut incredibil două puncte în acest meci. Nu ştim să gestionăm finalurile de joc în care avem avantaj. Aşa am păţit cu FC Braşov, Caransebeş, Bihor şi acum cu UTA. Dacă cineva îmi spunea înaintea jocului că vom face un egal cu arădenii îmi convenea, acum după cum a decurs jocul nu pot fi mulţumit cu acest punct. Ce este pozitiv pentru noi este faptul că, deşi jucăm cu 3-4 juniori în teren, de două etape arătăm ca o echipă care îşi dă viaţa pe teren. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor mei. A avut şansa să închidem jocul la 2-0 şi nu am făcut-o. Este şi mult ghinion la mijloc”, a menționat Daniel Bona.
Plecând de prestația bună în fața „textiliștilor”, fostul fundaș speră ca echipa sa să iasă până la urmă la liman: „Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi am speranţa că o să sărim peste linia retrogradării, chiar daca avem un program greu. Suntem pe un drum bun, mai sunt cinci etape, mergem înainte. În iarnă ne vom reorganiza şi vom arăta mult mai bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.