polibotLa 24 de ore după succesul (2-1) în fața „Bătrânei Doamne”, FC Botoșani s-a deplasat și pe Bega pentru un test și cu ACS Poli. Timișorenii i-au primit pe moldoveni chiar pe arena „Dan Păltinișanu”, pe un gazon excelent, ce a contrastat cu cel de pe arena „Motorul”, cu destule denivelări și smocuri de iarbă în unele porțiuni. Ca să nu mai vorbim de faptul că terenul nu e împrejmuit cum trebuie, prilej pentru un câine maidanez să ajungă pe teren și să perturbe desfășurarea disputei amicale de vineri. Totuși, Primăria Arad nu uită să taxeze echipele ce folosesc toate bazele sportive din oraș, inclusiv echipa emblemă a urbei.
Revenind, la disputa de pe Bega, să spunem că moldovenii lui Popovici s-au impus cu scorul de 2-0, prind „dubla” izbutită de Cîrjan înainte de pazuă. Viitorul adversar al UTA-ei în derby-ul Vestului a avut per ansamblu o evoluție palidă, având ocazii importante de gol de abia spre finalul confruntării prin Trandu, Szekely și Bocșan.
Chiar dacă antrenorul timişorenilor, Vali Velcea, nu vrea să lase impresia că în jocul echipei există încă probleme, el a recunoscut că că mai este de lucru. Din nou, a declarat că nu rezultatul contează, ci că a urmărit jocul echipei. „Nu mă interesează rezultatul. Dacă aveam o victorie altceva era în subconştientul jucătorilor. M-a interesat mai mult jocul, o parte din ceea ce am construit în pregătire s-a văzut, restul nu. Sper să se vadă în totalitate, peste o săptămână şi să ne atingem obiectivul: promovarea. Sper ca de mâine să ne concentrăm sută la sută pentru meciul cu UTA. Îmi doresc ca doar importanţa meciului să-i capaciteze pe jucători. Eu cred că aşa se va întâmpla. Dacă nu va fi aşa atunci trebuie să ne gândim…”, a precizat fostul mijlocaș, preluat de banatsport.ro.
Împotriva Botoșaniului, ACS Poli a evoluat în următoarea formulă: ACS Poli: Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Redjepi – Goge, Petre, Poparadu, Nanu – Boldea, Dina, pe parcurs mai intrând pe teren: Coca, Szekely, Bălace, Trandu, Bărbuţ, Lungu și Bocşan.

Recomandările redacției