bozianDupă ce le-au smuls ineuanilor antrenorul secund și – totodată – cel mai bine cotat fotbalist din lot, „șoimii” pâncotani au sondat terenul și pentru căpitanul Sebișului. Aici, lucrurile au fost ceva mai complicate, fiindcă Bogdan Bozian se mai află sub contract cu Național până în vara anului viitor, dar și pentru că acesta nu vede de ce ar schimba o divizionară a treia cu alta.
Tehnicul mijlocaș nu a dorit să numească echipele ce l-au ofertat în ultimele săptămâni, dar a lăsat să se înțeleagă că printre ele s-a aflat și cea pregătită de Dan Cuedan. Acesta l-a antrenat pe „Bozi” la Nădlac și Sebiș și l-ar fi luat cu el peste tot. „Sunt onorat că s-au interesat mai multe echipe de serviciile mele, înseamnă că am făcut și lucruri bune în ultimul sezon. Sigur, puteam face mai mult, dar poate ne revanșăm cu toții la anul. Intenționez să-mi duc la bun sfârșit contractul cu Sebișul, nu văd de ce m-aș despărți de niște oameni în care am încredere și care se bazează pe mine. Oricum, nu văd de ce aș pleca de la o echipă de Liga a III-a la alta, dacă era vorba despre o divizionară secundă vorbeam altfel”, a recunoscut mijlocașul ofensiv.
Acesta nu este intimidat de mutările pe bandă rulantă ale celorlalte formații arădene din Liga a III-a, dimpotrivă. „Mă bucur că la startul noii ediții de campionat se vor prezenta trei echipe puternice din județul Arad. Sunt sigur că și Sebișul va avea trupă bună, de primele locuri în clasament. Mai există destui fotbaliști de valoare pe piață, nu i-a luat Pâncota și Ineul pe toți. Șefii noștri întotdeauna au găsit resursele și calea de a face un lot bun, așa va fi și în această vară”, a adăugat decarul „Naționalului”, care, intrând în cel de-al treilea an de contract cu echipa de pe malul Crișului Alb, devine printre cei mai vechi componenți ai lotului, alături de localnicii Claudiu Feieș, Merșca sau Șoltesz.
Bozian mai consideră că păstrarea pe bancă a lui Mihai Petcuț ar fi de bun augur. „Nu sunt eu în măsură să spun cine să antreneze echipa, dar cred că Mihai a făcut treabă bună în retur. În condițiile în care am pierdut cam 7-8 jucători de valoare și au venit numai vreo 4, cred că echipa s-a descurcat destul de bine. Cu niște achiziții bune, putem face treabă și mai bună în noul sezon”, mai spune fotbalistul de 26 de ani.
Sebișul își încheie vacanța miercuri, 10 iulie, la reunire fiind așteptați și câțiva jucători noi. Cele mai multe dintre mutări la nivel de lot se vor oficializa chiar în acest weekend, plin mai ales pentru directorul sportiv, Augustin Păcurar.

Recomandările redacției