Bozian-Ruth, achiziție de 24 de karate pentru AC Piroș Security: fosta fotbalistă a lui Elche debutează cu Filiașul

0
426

Echipa de fotbal feminin a Aradului și-a început cu dreptul aventura în elită. AC Piroș Security a câștigat cu 3-1 la Șotânga, contra celor de la CSȘ Târgoviște, iar duminică debutează în fața propriilor susținători.
Pentru partida de pe Arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, contra fetelor de la Luceafărul Filiași, Florin Bugar a primit un transfer de 24 de karate din partea condu­cerii clubului. Este vorba despre Elisa Ruth-Bozian, un mijlocaș complet de 24 de ani, care a evoluat cu succes în prima ligă spa­niolă înainte de a se întoarce acasă, la Nădlac. Aici s-a căsătorit tot cu un fotbalist, Bogdan Bozian, de curând a devenit mamă, iar din această săptămână și-a reluat și cariera de sportivă. Ultima oară a evoluat la Elche, formație de prim eșalon în Peninsula Iberică, spaniolii încercând să o și natura­lizeze pentru a o convoca la lotul național.
De astăzi, Ruth-Bozian e cu acte în re­gulă fotbalista lui AC Piroș Security și va aducea un plus clar în linia mediană încă de la jocul din weekend, din cadrul etapei a treia a Ligii I feminin. „După părerea noastră, Elisa poate candida la titlul de cea mai bună fotbalistă din țară când se va pune pe picioare cu pregătirea fizică. Ne bucurăm că am reușit să o convingem să joace la noi, dar nu va fi singurul transfer în perioada ce urmează. Am mai bătut palma cu două fotbaliste, un portar și un mijlocaș central, care – însă – vor ajunge la Arad de abia după etapa de duminică, dar și două jucătoare străine pentru care așteptăm încă viza. Pentru disputa cu Filiașul e disponibilă și Andrada Vanu, care și-a reînnoit contractul cu echipa noastră”, spune Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării „roș-albe”.
Ca și AC Piroș Security, Filiașul a strâns 3 puncte în acest debut de sezon, dar din două partide. Vă reamintim că „leoaicele” și-au amânat partida din prima rundă, cu Universitatea Alexandria, fiindcă terenul de pe „Șega” nu a putut fi omologat la timp. Problema persistă, salvare fiind terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic, acolo unde arădencele înfruntă oltencele de la Filiași duminică, de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.