Cooper, în vârstă de 44 de ani şi starul casei de modă Victoria’s Secret, în vârstă de 33 de ani, au decis oficial să pună capăt relaţiei şi să rezolve pe cale amiabilă detaliile custodiei fiicei lor Lea De Seine, care s-a născut în luna martie a anului 2017, declară o sursă pentru People.
Cu doar câteva zile în urmă, o sursă a declarat pentru publicaţia The Sun că Shayk s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica sa. „Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, a declarat sursa.
În pofida momentelor frumoase, cele două vedete au fost ţinta a nenumărate zvonuri privind posibile probleme „în paradis”. De asemenea, zvonuri despre des­părţirea celor doi au apărut pentru pri­ma oară în timpul campaniei de promovare a filmului „A Star Is Born”, peliculă pe care Bradley Cooper a regizat-o şi în care a jucat alături de Lady Gaga.
În cele din urmă, se pare că nu doar filmul premiat cu un Oscar ar trebui învinuit pentru despărţirea celor doi. Potrivit unei surse pentru People, Cooper şi Shayk vorbesc de foarte mult timp despre o des­părţire.

Recomandările redacției