Bone Ferenc, arădeanul care și-a ucis iubita și i-a abandonat cadavrul acesteia în spatele unei benzinării din Bihor, a povestit anchetatorilor pas cu pas modul în care acesta a acționat.

Motivul pentru care a făcut acest lucru s-a datorat faptului că a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Mai apoi bărbatul ar fi sugrumat-o pe tânără la cascada Vălul Miresei.

Bone Ferenc a povestit anchetatorilor că și-a dat seama ce a făcut abia când a văzut că tânăra și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat, conform Antena 3.

Bărbatul ar fi strangulat-o pe iubita lui, apoi a adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-a acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate. Femeia nu ar fi fost găsită dacă polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona. Cadavrul era ascuns într-un loc plin de gunoaie.

Și-a făcut un adăpost într-un vagon dezafectat unde a petrecut peste 85 de ore

Acela a fost momentul în care a luat cadavrul, l-a pus într-un sac menajer și l-a băgat în portbagaj, însă, spune el, pe drum s-a mai oprit de două ori în căutarea unui loc potrivit pentru a scăpa de cadavru.

A plecat apoi spre Oradea, unde s-a ascuns aproximativ 85 de ore într-un vagon al unui tren dezafectat. Acesta avea alături de el mai multe sticle mari de apă și își făcuse din câteva plăci de polistiren un fel de „culcuș” unde să se poată odihni.

Autoritățile susțin că au reușit să refacă traseul bărbatului cu ajutorul camerelor de supraveghere. Suspectul, care avusese o relație cu tânăra găsită moartă, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu propunere de arestare preventivă, scrie gândul.ro

În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, anunță autoritățile din Bihor.

Iubitul femeii a fost încă de la început principalul suspect din acest caz, dat fiind faptul că a fost ultima persoană care a văzut-o în viață pe Beáta Molnár.

Anchetatorii au reușit să îi refacă traseul după crimă și i-au și conturat profilul psihologic.

Potrivit specialiștilor, bărbatul este un tip violent, cu multe obsesii și o personalitate duală.

Beáta Molnár a fost găsită moartă pe un câmp

Beáta Molnár a fost găsită moartă, împachetată în mai mulți saci de gunoi, pe un câmp din județul Bihor. Se pare că aceasta a mers împreună cu iubitul ei, Boné Ferenc, într-o mică excursie. Bărbatul ar fi strangulat-o, iar apoi ar fi ascuns-o în spatele unei foste benzinării. Imediat după crimă, suspectul a mers să mănânce. Oamenii legii au dat în urmărire mașina acestuia, potrivit aceleiași surse.

Tânăra s-a urcat, sâmbătă, într-un autoturism la volanul căruia se afla iubitul ei, Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani. În aceeaşi zi, cei doi ar fi mers în localitatea Răchiţele, din comuna Mărgău.

A doua zi, duminică, maşina fost văzută, în jurul orei 11.00, în localitatea Aleşd, judeţul Bihor, circulând pe direcţia Cluj-Oradea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției