Brigitte Bardot împlinește 86 de ani. Destinul zbuciumat al actriței

0
423

Brigitte Bardot împlinește ono­rabila vârstă de 86 de ani azi! E una dintre cele mai popu­lare actrițe franceze. În anii ’50 a devenit un sex-simbol și a schimbat standar­dele în frumuseţe. A fost admirată și dorită de bărbaţii de pretutindeni, dar și de femei. A avut peste 100 de iubiţi și iubite, patru soţi și patru tentative de sinucidere.
S-a născut într-o familie bogată din Paris, în anul 1934. În adolescență a făcut balet, apoi a devenit model. La doar 16 ani, Brigitte Bardot s-a îndrăgostit de regizorul Roger Vadim. Părinții ei s-au opus vehement acestei relații, însă au acceptat-o după ce actrița a încercat să-și pună capăt zilelor. În cele din urmă, Bardot și Vadim s-au căsătorit. În ciuda acestor lucruri, mariajul ei începea deja să scârție. Au existat multe zvonuri despre aventurile ei amoroase. Se pare că a iubit și femei faimoase, printre care Marilyn Monroe.
În 1956, Brigitte s-a îndrăgostit ne­bunește de Jean-Louis Trintignant. În 1957, Bordot a divorțat de soțul ei, Vadim. Și Trintignant s-a despărțit de soția lui pentru a putea fi împreună cu actrița franceză, însă nici această relație nu a durat mult. Brigitte l-a părăsit pentru un alt bărbat căsătorit, cânterețul Gilbert Bécaud.
S-a căsătorit cu Jacque Charrier, parte­nerul ei din pelicula „Babette pleacă la răz­boi”, în anul 1959. El este și tatăl singurului ei copil, Nicolas, pe care nu și l-a dorit niciodată, dar la presiunea socrilor ei l-a păstrat.
La doar 26 de ani, în 1960, Brigitte Bardot a avut a doua tentativă de a-și lua viața, chiar de ziua ei. Doi ani mai târziu, actrița avea să se despartă de Charrier, copilul ră­mânând în custodia tatălui. Au urmat nume­roase aventuri cu bărbați și femei, apoi un al treilea mariaj, cu germanul Gunter Sachs, în 1966, care avea să dureze doar trei ani.
De-a lungul vieții ei, Brigitte Bardot s-a luptat cu depresia. Prietenii ei își făceau griji pentru ea, însă actrița se prefăcea ca e bine. Era cunoscută și pentru firea ei zgârcită.
În prezent, starea ei de sănătate e precară. Merge cu ajutorul unui baston și iese rar în public. S-a baricadat în vila ei din Saint Tropez, alături de cel de-al patrulea soț, Ber­nard D’ormale. cu care s-a căsătorit în 1992.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.