Bucate tradiționale și delectare la ștrand: Circuitul Gastronomic revine la Dorobanți

0
1588

La mijloc de august, Circuitul Gastronomic al Consiliului Județean ajunge din nou la Dorobanți și unde altundeva mai potrivit, decât la strandul din localitate.

Comuna Dorobanţi a fost atractivă turistic în acest sezon estival, astfel că, organizatorii au hotărât ca acțiunea cu tematică gastronomică să se repete. Nu doar ștrandul este căutat, ci comuna are potential turistic și pentru muzeul din localitate.

„S-a dovedit că ideea de a înfiinţa un circuit gastronomic în judeţul Arad este foarte bună. Combinând obiectivele turistice cu oferta culinară a diferitelor localităţi din judeţul Arad, acest circuit a atras foarte multă lume. Faptul că Circuitul gastronomic revine la Dorobanţi nu este întâmplător, ci confirmarea succesului de care se bucură acest proiect”, a afirmat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Doritorii trebuie să știe că, plecarea spre Dorobanţi va avea loc sâmbătă, 18 august, la ora 9.00, din fața Consiliului Județean. Preţul pachetului este de 52 de lei, cu transport, masă şi intrarea la ştrand incluse!

Meniul gastronomic este tentant și între mâncăruri se numără: ceaun de porc, cu cartofi natur, salată de varză sau castraveţi sau ceafă/pui/costiţă/cârnăciori la grătar cu cartofi prăjiţi şi salată de varză sau castraveţi muraţi.

Înscrierile se pot face în perioada marţi-vineri, între orele 9.30-16-30, la numărul de telefon 0728.116.412. Cei care doresc se pot înscrie și on-line, pe site-ulwww.sageataverde.ro.

Itinerariul Circuitului turistic a cuprins până acum localitățile: Pecica, Petriş, Bata, Nădlac, Căsoaia și Dorobanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.