Minunatul Praznic al Nașterii Domnului a adus multă bucurie în sufletele celor mici și celor mari în Biserica Ortodoxă din Gurahonț. Astfel, după ce la Sfânta Liturghie cei mici și o parte din cei mari au primit hrana sufletului spre trăire în Hristos, copiii au avut bucuria întâlnirii cu Moș Crăciun care le-a oferit daruri din partea Sfintei Biserici. Deasemeni, după Slujba Vecerniei, preotul paroh Dorel Moț, a ținut un cuvânt de învățătură, subliniind că înțelesul și taina cea mare a Praznicului Nașterii Domnului acesta este: minunea din peștera Vifleemului să se petreacă în fiecare suflet. Să te naști din nou cu Hristos, să crești cu El, să trăiești cu El și să-L ai pe El de stăpân al vieții tale.
În continuare corul bisericii dirijat de profesoara de muzică Nicoleta Brânda a prezentat în fața credincioșilor din parohie un frumos concert de colinde tradiționale.În cadrul concertului au cântat de asemeni ca soliști vocali: eleva Iulia Braica, eleva Maria Farcaș, Iulian Aurelian Moț din parohie și soprana Oana Berbec din București. Colindele prezentate au adus multă bucurie în sufletele credincioșilor prezenți.
La încheiere preotul paroh a mulțumit dirijoarei, corului și soliștilor vocali pentru frumoasele colinde prezentate. De asemenea, a mulțumit credincioșilor care au luat parte urându-le în continuare Sărbători binecuvântate, cu pace, liniște și ajutor de la Dumnezeu.
(A.I.M.)

Recomandările redacției