Bucurie în lumea sportului. Fanii se reîntorc în tribune

0
239

O veste mult așteptată a venit joi după-amiaza pentru pasionații de sport și în special pentru iubitorii de fotbal. Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că începând cu acest sfârșit de săptămână stadioanele vor putea găzdui un public de 25 la sută din capacitatea arenei.

Din acest weekend, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”, a declarat Iohannis.

Anunțul a picat la țanc pentru suporterii „Bătrânei Doamne“, deoarece UTA ar putea disputa cu spectatori ultimul meci de acasă, din play-out-ul Ligii 1, cel de duminică, 16 mai, ora 14, cu Gaz Metan Mediaş.

Condițiile de participare au fost anunțate de MTS acum câteva zile și anume: persoanele care sunt vaccinate (cu schema completă); persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi ş a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; persoanele care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

La ultimul meci de pe arena „Francisc Neuman“, vor putea participa abonații echipei UTA, care îndeplinesc condițiile impuse de MTS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.