Bucurie sau tristețe? O nouă terasă a fost amplasată pe locurile de parcare din centrul orașului

0
4022

Începând cu data de 15 mai s-a dat drumul la primele măsuri de relaxare a restricțiilor impuse de starea de urgență. Printre primele măsuri luate a fost redeschiderea teraselor, iar oamenii au profitat din plin de prima zi în care au avut voie oficial să iasă din casă, ca mai apoi să înceapă problemele. 

Primele nemulțumiri

Arădenii au părut foarte încântați de prima cafea băută la terasă cu toate că la acea vreme ploile se țineau lanț de orașul nostru. Încă de atunci, senzația de libertate s-a putut simți din nou și prima zi a fost cea în care lumea a ieșit pe centrul orașului. În grupuri de maxim patru persoane, arădenii se arătau încântați pentru că puteau, în sfârșit, să își petreacă timpul alături de prieteni după ce distanțarea socială a făcut parte din viața lor o bună perioadă de timp. Totuși, după ce și-au băut cafeaua în oraș, mulți s-au arătat complet nemulțumiți de felul în care s-a gestionat situația teraselor. În ciuda faptului că locurile de parcare sunt numărate, cel puțin o terasă ocupa mai multe locuri de parcare fiind amplasată pe partea carosabilă. Mai mult de atât, pe lângă disconfortul creat pentru ocuparea locurilor de parcare, aceasta era amplasată fix pe colț, făcându-i pe mulți să se gândească la o nenorocire. 

Încă o terasă pe carosabil

Astăzi, 29 iunie 2020, încă o terasă se monta pe partea carosabilă, lucrările la aceasta începând încă de la primele ore. La ora 09.30, scheletul acesteia era deja amplasat pe aproximativ patru-cinci locuri de parcare de pe centrul orașului. Cu toate că mulți își doreau să aibă loc pe terase, mai ales acum când vremea ține cu noi, nemulțumirile vor apărea în scurt timp. 

Arădenii vor terase, dar și locuri de parcare

Problema cea mai mare nu este de această dată că terasa se află pe partea carosabilă. Ea este amplasată între locurile de parcare, așa că probabil arădenii nu se vor mai simți chiar atât de expuși cum a fost în cazul celei aflate fix într-un colț. Cu toate acestea, în ciuda faptului că există pentru început bucuria cauzată de spațiul mai mare destinat terasei, în curând vor apărea nemulțumirile legate de locurile de parcare ce ajung să fie în număr cât mai mic. Din nefericire, moment, cei din conducere nu au reușit să mulțumească pe toată lumea, fiecare loc de parcare în minus ajungând să frustreze o mulțime de arădeni. Totuși, așteptăm să vedem ce urmează sperând să fim surprinși cu multe locuri de parcare noi. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.