Îmbătat de succesul PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a început o amplă campanie de promovare a propriei imagini, jinduind la funcția de președinte al PNL. Deja aruncă sentințe, vorbește în numele partidului, de parcă ar fi de la sine înțeles că doar datorită lui PNL a spulberat PSD, așa că ar trebui, de urgență, să ia locul lui Ludovic Orban. Fără a se consulta cu oamenii din partid, fără să întrebe pe cineva dacă poate sau nu poate să declare ceva legat de partid, bufonul lui Iohannis crede că ar putea să ajungă în vârful piramidei, după modelul actorului de comedie Volodimir Zelenski, care a ajuns președinte al Ucrainei. La urma-urmei, un bufon la curtea regelui nu este tot un actor de comedie?
Săracul Rareș nu înțelege vechiul proverb care spune că maimuței care se urcă în copac i se vede tot mai bine fundul gol și roșu! Probabil, este adept al lui Murphi, care spune că orice individ se ridică pe scara socială potrivit propriei sale incompetențe, așa că pune în aplicare dictonul, fără a cunoaște proverbul cu maimuța! Ca să vedeți câtă minte poate să existe în capul unui bufon, redau declarația pe care a făcut-o la televizor: „Dacian Cioloș va fi spulberat de Klaus Iohannis. În fața lui Klaus Iohannis nu va lua nici 25% și îl sfătuiesc prietenește să nu intre în această luptă pentru că se face de râs și o să aibă probleme în propria forma­țiune”. Păi, măi, prostovane, dacă Cioloș ia 24%, de unde crezi că vor veni acele voturi, nu cumva tot din dreapta, nu cumva vor fi furate de la Iohannis? Cum dracu să mai ia Iohannis 50% +1, din moment ce 24%, hai să zicem 20%, se duc la Cioloș? Îți dai seama, bufonule prostovan, că, din prostie, ai spus electoratului, inclusiv celui al PNL, că Julien Cioloș va lua peste 20%, în detrimentul lui Iohannis? De ce nu ai spus că Dacian Cioloș nu va lua nici măcar 2%, hai să zicem 3%, ci taman 25%? Păi, cu 25%, nu ai cum să nu intri în turul doi al alegerilor prezidențiale. Nu vreau să mă aventurez prea mult în aceste calcule, poate că Rareș Bogdan a fost pus să inducă ideea că lupta în turul doi al prezidențialelor se va da între doi reprezen­tanți ai dreptei, dar sunt absolut sigur că, dacă Cioloș va avea 24% în primul tur, în turul doi nu se va mai confrunta cu Iohannis, ci cu un candidat al PSD, indife­rent cine va fi acela. Prostovanul de bufon a crezut că regele îl va ridica în slăvi dacă spune că adversarul lui va lua sub 25%, a crezut că va fi mângâit pe cap și numit șef de harem. Vorbim de harem politic, nu de altceva.
Presimt că nu va trece prea mult timp până când lui Rareș îi va fi retras sprijinul politic, așa că va rămâne eurodeputat independent, afiliat la Verzi, că acolo se duc toți cei care au eșuat politic pentru că nu mai au sus­ținerea partidelor care i-au propulsat, dar va beneficia de un bonus din partea lui Cosmin Gușe, care îl va folosi pe post de reporter special al Realitatea TV.

Recomandările redacției