Bugetul pe anul 2014, pe ordinea de zi a ședinței CLM de miercuri

0
165

clmConsilierii locali se vor întruni, miercuri, într-o ședință ordinară care are 27 de proiecte pe ordi­nea de zi, printre care și cel privind aprobarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2014.
Bugetul general de venituri și cheltuieli din acest an totalizează 553.565.000 lei, mare parte din aceast sumă urmând să fie alocată investițiilor, atât pentru proiecte în derulare, cât și pentru proiecte noi.
Pe ordinea de zi a ședinței se mai regăsește un proiect cu privire la aprobarea listei clădirilor ale căror fațade vor fi reabilitate, dar și mai multe proiecte care vor pregăti evaluarea managementului la Tea­trul Clasic „Ioan Slavici” Arad și la Filarmonica Arad.
Tot pe masa consilierilor locali se va afla un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico – economici şi a studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţie „Regenerare urbană zona Piaţa Catedralei din municipiul Arad”. În aceeași ședință vor fi prezentate informări privind activitatea operatorilor economici de sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Arad pentru luna februarie 2014 şi principalele activităţi programate pentru luna martie 2014.
(Ș.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.