Bugetul și tarifele pentru Zona Liberă Curtici intră la vot

0
463

zona[1]

Bugetul Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Curtici Arad intră la vot, în ședința Consiliului Județean de la finele acestei săptămâni. Potrivit proiectului afișat la stranparență, veniturile totale ale regiei se ridică la doar 3,295 milioane de lei, în timp ce cheltuielile preconizate pentru acest an sunt de 3,172 milioane de lei. Remunerația personalului Zonei Libere Curtici Arad pe acest an totalizează 1,717 milioane de lei.

Prima parte a anului trecut a fost una tensionată pentru regie, întrucât situația financiară de aici a fost în atenția Curții de Conturi. Administraţia Zonei Libere  Curtici Arad a ajuns în vizorul Curţii de Conturi după ce, în urma controalelor cu fost depistate cheltuieli nejustificate, decontate nelegal.

În ședința CJA de la finele acestei săptămâni nu va fi supus aprobării doar bugetul regiei, ci și chestiuni financiare. Este vorba de avizarea tarifelor pentru permise de acces în incintă și a tarifelor pentru licențe de lucru, pentru activit[‚ile derulate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.