Bugetul şi tarifele Zonei Libere Curtici-Arad vor fi supuse aprobării

0
480

Bugetul de venituri şi cheltuieli, precum şi tarifele practicate de Zona Liberă Curtici intră la vot în şedinţa Consiliului Judeţean.

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean se află proiectul privind bugetul de venituri  şi cheltuieli al regiei, precum şi un proiect ce se referă la aprobarea concesionării unei parcele de teren în Zona Liberă Curtici-Arad.

Consilierii judeţeni trebuie să-şi dea acordul pentru tarifele de concesiune şi închiriere ale Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Curtici-Arad.

În toamna anului trecut, o propunere venită din partea regiei, de introducere a parcărilor cu plată în Zona Liberă Curtici – Arad a stârnit tensiuni în Consiliul Judeţean. Degeaba a încercat conducerea Zonei Libere Curtici-Arad să convingă reprezentanţii administraţiei că este nevoie de bani în plus pentru întreţinerea drumurilor din incintăPropunerea nu a fost bine primită de consilierii judeţeni. Cu toţii s-au opus taxării parcărilor în Zona Liberă Curtici – Arad. Proiectul pentru introducerea parcărilor cu plată a fost respins chiar și de Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

Nici proiectul pentru stabilirea tarifelor pentru licenţele de lucru pentru activităţile desfăşurate în Zona Liberă nu a fost agreat de consilieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.