Iacob, Tomozei și Hlistei au fost primele nume confirmate chiar de Laszlo Balint pentru un posibil loc în Lotul „Bătrânei Doamne”, însă negocierile se poartă pe mai multe fronturi. Alte două dintre ele sunt avansate și-i vizează pe doi fotbaliști destul de tineri, care au confirmat la nivelul ligii secunde.
În primul rând, vorbim despre golgheterul campionatului ce tocmai s-a încheiat. Valentin Buhăcianu l-a devansat cu 3 reușite (25, față de 22) pe arădeanul lui U. Cluj, Cristi Gavra și, bineînțeles, nu concepe să continua la Aerostar Bacău, care a retrogradat în Liga a III-a. De altfel, „vârful” de 26 de ani nici nu mai are contract cu gruparea din orașul lui Bacovia, iar Bogdan Apostu este aproape să-l convingă să accepte oferta „Bătrânei Doamne”. Până acum, masivul atacant a jucat doar pentru formații din Moldova, precum Bucovina Pojorâta, Atletico Vaslui sau Știința Miroslava.
Dar, „roș-albii” sunt foarte aproape să obțină și semnătura lui Bogdan Stancu (25 de ani). Fotbalist de bandă stângă, acesta a evoluat la CS Afumați, Dunărea Călărași și Sportul Snagov. Cert este că toate mutările pomenite, dar și altele, ar putea fi oficializate în această săptămână, când la Arad se va opri și Laszlo Balint, în drumul său spre vacanța din Croația. În ceea ce privește jucătorii transferați în această iarnă la UTA și Ionuț Neagu e ca și plecat de la Arad, alături de Bodo Kanda.

Recomandările redacției