Lista despărțirilor la CS Ineu mai cuprinde un nume. După Tomuț, Șubaș, Kocsis, Filimon și Wild, și portarul Cătălin Bujor și-a ales o altă destinație pentru returul sezonului. De data aceasta, nu vorbim despre o despărțire tocmai amiabilă, ținând cont de faptul că șefii zărăndanilor îl așteptau pe valorosul goal-keeper să-și reînnoiască înțelegerea ce expira la finalul acestei luni.
Pe fir a intrat rapid Sebișul, mai precis managerul Călin Cojocaru, care a reușit să-l convingă pe Bujor să schimbe divizionara a treia arădeană. „Am primit o ofertă mai bună, iar în fotbal tot timpul încerci să mergi la mai bine, mai sus. Chiar dacă Sebișul nu e într-un eșalon superior, am acceptat provocarea lor, aceea de a promova în Liga a 2-a la finalul acestui sezon”,confirmă portarul arădean.
Acesta a avut un mesaj și pentru ineuani. „Pe undeva, îmi pare rău că ne-am despărțit așa prematur, sper – însă – ca oamenii din conducere și antrenorii să mă înțeleagă. La Ineu am petrecut o perioadă foarte bună din cariera mea, mai ales că veneam după 6 luni în care nu am jucat deloc la Caransebeș. Vreau să le mulțumesc antrenorilor pentru asta, în special lui Florin Rusu, care m-a resuscitat. Le doresc multă baftă foștilor mei colegi, de abia aștept să-i cunosc pe cei noi, iar la final să ne bucurăm cu toții de o promovare în Liga
a II-a”, a adăugat portarul de 25 de ani, crescut de Atletico și lansat apoi de UTA în fotbalul mare.
Astfel, sebișenii își acoperă un prim post rămas vacant după renunțarea la George Păduraru. Bujor a semnat cu noua echipă a lui Rică Neaga până în vara anului 2017.

Recomandările redacției