Bujor a semnat cu Ineul, Bak se pregătește cu Bekescsaba

0
290

bujor1-640x432Încurcate sunt căile portarilor arădeni. Alexandru Mitrea, fotbalist aflat în proprietatea Ineului, este detașat la UTA, pe când Cătălin Bujor, fotbalist crescut de Atletico, principalul club furnizor de fotbaliști pentru noua echipă fanion a Aradului, a ajuns la… Ineu. Mutarea s-a parafat ieri și a fost – oare- cum – provocată de dezertarea lui
Krisztian Bak la Elore Bekescsaba.
Goal-keeperul de 26 de ani a demarat pregătirile cu divizionara secundă maghiară fără acordul grupării de care aparține, motiv pentru care a și fost lăsat în offside. „Este sub contract cu Ineul, e absent nemotivat, rămâne de văzut cum se va rezolva cazul său. Oricum, nu mai tolerăm indisciplina, motiv pentru care ne-am orientat deja spre un nou portar”, a precizat antrenorul Cristian Sculici.
„Bujor a semnat un contract cu Ineul valabil pe un an de zile cu posibilitate de prelungire pe încă şase luni. Este un fotbalist de calitate, care ne ajută în atingerea obiectivelor”, a confirmat și finanțatorul zărăndanilor, Rolland Szabo. „În primul rând, îmi propun să joc cât mai mult, căci pentru un portar postura de rezervă este foarte grea. La Caransebeș nu am jucat deloc și nu se punea problema să mai rămân. Apoi, mi-aș dori să pun umărul la urcarea echipei în clasament, conform potențialului ei, care este peste locul ocupat acum în clasament. Băieții m-au primit bine, sunt gata de muncă și de un retur bun”, ne-a declarat și Cătălin Bujor, care marți a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi și sub comanda lui Florin Rusu.
Bujor și-a încheiat socotelile în această iarnă cu FC Caransebeș și părea că va reveni în „alb-roșu”, culori pe care le-a apărat timp de două sezoane. Ineul s-a mișcat mai repede și crește la patru numărul foștilor jucători ai Gloriei transferați în ultimele trei luni de zile. Hulbăr, Wild și Filimon sunt ineuani cuu acte în regulă de la începutul lunii noiembrie, însă doar ultimii doi au debutat deja în campionat pentru „alb-albaștrii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.