Buldoexcavatorul a ajuns la Hălmagiu

0
347

1Încă de anul trecut lumea spera ca acest utilaj extrem de util pentru comună – vorbim de un buldoexcavator – să ajungă cât mai repede în Hălmagiu. Astfel că în martie, când a fost programată licitația pentru achiziția lui – după cum ne spunea atunci primarul din Hălmagiu, Adrian Țoca, toți au știut că acesta sigur va fi achiziționat. Utilajul este obținut cu finanțare printr-un proiect depus în 2012, prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Valea Superioară a Crișului Alb“ – GAL din care face parte Hălmagiu, alături de alte comune din zonă și de orașul Sebiș.
„În valoare de trei miliarde lei, cu acest buldoexcavator ne vom putea realiza, toate lucrările de întreținere pe plan local, precum: săpare de ri­gole, diferite alte șanțuri de
scurgere dar și şanțurile ce vor conține țevile pentru introdu­cerea apei potabile. Precizez că toate aceste lucrări – și mai ales săpăturile pentru lucrările mari costă foarte mult. Deci acest utilaj ne-ar ajuta să facem și o mare economie. Pentru acest utilaj am un om pregătit, deoarece la un asemenea utilaj ai nevoie de un profesionist care ştie să respecte normele tehnice ale acestei maşinării performante. Vă spun că mă bucur foarte mult de acest utilaj, am aşteptat foarte mult să îl am în dotare, l-am obţinut mai greu dar bunul Dumnezeu m-a ajutat să îl am“, a precizat Adrian Ţoca, primarul comunei Hălmagiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.