pro urbeCu multe luni în urmă, a fost sistată investiția de pe Bulevardul Vasile Milea. Posibil ca, plata banilor pentru acest șantier nu s-a făcut integral, probabil s-a plătit exact atât cât s-a și executat. Nu cred să fie cineva în Primărie, atât de sadic, să-și lase concitadinii într-un asemenea iad. Pe partea carosabilă este un dezastru, mai dezastru ca și drumul spre Șiria. Trotuarele prezintă toate defecțiunile pe care le amintește „Manualul constructorilor de drumuri” la capitolul defectelor posibile. Pietonii circulă periculos, pe o pantă de la gard la partea carosabilă, în valori negative de -30%. Zonele cu asfalt peticit alternează cu șanțuri și canale cu nisip. Sunt convins că infernul celor de pe Vasile Milea, dacă ar locui acolo vreun consilier CLM, demult era terminat. Ori era penalizat executantul ori se găseau banii să se achite diferența.
Dar, iadul de pe acest bulevard, a fost conectat la Iadul Necuratului, direct pe masa lui Scaraoțki, iar dacă cei condamnați la veșnicie în Iad, să nu se plângă de condiții grele, să privească bulevardul și să fie mulțumiți că sunt acolo.
Vreo societate de servicii prin cablu, cine mai știe, iată, a încercat pentru prima dată să dirijeze firul… subteran, mare minune. Priviți și cruciți-vă.
(B.B.)

Recomandările redacției