Bulza admite: „Suntem în criză, dar vrem și putem încheia turul cu două victorii”

0
188

Lunca Teuz Cermei a pierdut cel de-al patrulea meci consecutiv acasă și a mai cunoscut gustul succesului de două luni de zile. Punctele (câte unul de meci) au mai sosit din deplasările de la Ighiu, Ripensia și UTA II, prea puține – însă – pentru a nu vorbi des­pre o criză la gruparea „alb-roșie”.
De altfel, chiar președintele Cermeiului admite perioada neagră, pe care – însă – o tratează cu calm și speranță înainte ultimele meciuri ale anului, ambele împotriva unor adversari abordabili: Millenium Giarmata și Unirea Alba Iulia. „Chiar dacă azi nu am jucat rău cel puțin în prima repriză, când am și avut două-trei ocazii mari pe lângă gol, trebuie să recunoaștem că suntem într-o criză de rezultate. Nu are rost să vorbim acum despre greșeli personale, chiar dacă ele se repetă inexplicabil la unii jucători, ci să rămânem uniți. Strângem cu toții rândurile, conducători, antrenor și jucători pentru ultimele două partide ale turului, pe care vrem și putem să le câștigăm. Apoi, în iarnă, analizăm totul și vedem ce avem de făcut mai departe”, a menționat Petre Bulza.
Întrebat, totuși, care ar fi cauzele acestor eșecuri repetate acasă, șeful nou-promovatei a adăugat: „De exemplu, azi nu am avut trei dintre titularii debutului de sezon, Varga, plecat de la echipă, plus Suslak și Diarra, suspendați. Se știe că nu mai e nici Purece cu noi, deci, față de alte echipe, noi stăm prost în primul rând numeric. Și mereu ne-am confruntat cu probleme de efectiv în ultimele partide, trebuind să facem destule improvizații în echipă ce s-au dovedit nefericite. Dar, cu Giarmata și Alba Iulia sperăm să contăm pe toată lumea și veți vedea o altă față a echipei”.
Foarte supărat și îngândurat la finalul celor 90 de minute ale confruntării cu devenii, Mircea Aslău nu a dorit să facă declarații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.