Lunca Teuz Cermei pare să fi intrat într-un tunel al cărui capăt nu se vede încă. Călătoria formației din Țara Sămădăilor prin acest tunel a continuat și la Ghiroda, acolo unde, deși s-au văzut semne de îmbunătățire a jocului, deznodământul a fost același: înfrângere, a patra la rând.
În numele divizionarei terțe a vorbit președintele Petre Bulza, răbdător și încrezător în posibili­tățile echipei. „Față de meciurile precedente am văzut lucruri mai bune, în special în repriza a doua, pentru care chiar îi feli­cităm pe jucători. Nu cred că adversarii au trecut de trei-patru ori mijlocul terenului, am dominat clar meciul și am avut și câteva situații de egalare. Am avut parte și de un arbitraj cam șmecheresc, ni s-au anulat și două goluri în prima parte, pentru henț și offside, e greu să lupți împotriva tuturor”, a spus șeful „alb-roșiilor”, după 0-2 la Ghiroda.
Ce este de făcut pentru a se depăși criza? „În primul rând, considerăm că fiecare meci disputat de Cermei în Liga a III-a e o performanță în sinea ei. Că, într-adevăr s-a întâmplat să pierdem mereu în ultimele etape nu ne convine nici nouă, dar am mai trecut printr-un astfel de moment și anul trecut și, în cele din urmă, am scos-o la capăt. Acum ne pregătim de Paști, vopsim ouăle în alb și roșu, iar miercurea viitoare vom duce câteva și la Sebiș, dacă tot a decis Federația că trebuie să rejucăm acel meci”, a adăugat Bulza.
Într-adevăr, Cermeiul are parte de etapă liberă în Vinerea Mare, dar miercuri, 12 aprilie, revine în iarbă pentru rejucarea derby-ului din tur, de pe terenul Sebișului.

Recomandările redacției