Bulza, despre utiștii Cermeiului: „Ne-am bucura ca noul antrenor să vadă ce nu au văzut alții”

0
155

Devansarea ultimului derby arădean al anului în Liga a III-a e prilej de studiu pentru noul antrenor al „Bătrânei Doamne”. Laurențiu Roșu va lua loc azi, începând cu ora 14, în tribunele arenei „Otto Greffner” pentru meciul dintre UTA II și Lunca Teuz Cermei.
Bineînțeles, ochii fostului internațional vor fi ațintiți în special spre tinerii fotbaliști de la „satelit”, dar, cu siguranță, „principalul” echipei fanion va primi și o listă cu jucătorii „alb-roșii” împrumutați pe malul Teuzului. Pentru Suslak, Bulza, Cotoc, Coșa, Petrache sau Aldan ar fi o ocazie bună să se remarce, iar președintele Cermeiului chiar îi încurajează în acest sens. „În primul și în primul rând, ne interesează să facem un rezultat bun mâine, fiindcă avem nevoie de puncte. Dacă băieții o fac prestând un joc bun, cu atâta mai bine. M-aș bucura pentru toți arădenii să-i sară în ochi lui Laurențiu Roșu, nu neapărat doar jucătorii împrumutați de la UTA. Chiar ne-am bucura ca noul antrenor să vadă ce nu au văzut alții și câți mai mulți fotbaliști din Arad să facă pasul spre Liga a II-a”, spune Petre Bulza.
Combatantele sunt despărțite de 8 puncte, dar valorile ar trebui să se niveleze mâine. Cermeiul are probleme mari de efectiv în special la mijlocul terenului după ce Varga și Purece nu mai fac parte din lot, iar Nistor și Gurban sunt suspendați. Totodată, în locul antrenamentului de joi, unii utiști din circuitul primei echipe ar putea evolua pe puncte la UTA II, iar aceștia ar putea fi Barna, Celea, Covaci, Vlad sau Costin.
„Nu contează ce jucători vor primi de la prima echipă, noi trebuie să jucăm la fel. În plus, vedem și noi la ce nivel suntem împotriva unei echipe întărite cu jucători de Liga a II-a. Toată lumea spune că la noi e presiune, dar vă spun sincer că pentru Cermei, o localitate cu 2.000 de locuitori, fiecare meci în eșalonul trei e un bonus. Sigur, ne propunem să stăm departe de zona nisipurilor mișcătoare și eu zic că vom reuși”, a adăugat Bulza.
După 9 runde, Cermeiul ocupă locul 8 în seria a IV-a a Ligii a III-a cu 11 puncte acumulate, cu o ega­litate aproape perfectă între cele de acasă – 6 și deplasare – 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.